Amsterdam

Communicatieadviseur Ruimte & Duurzaamheid

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Ruimte & Duurzaamheid. Voor het behalen van de ambities op het gebied van duurzaamheid is communicatie gericht op gedragsverandering van inwoners, ondernemers, bedrijven en organisaties nodig. Programma's zoals Klimaatneutraal, Circulair, Luchtkwaliteit, Aardgasvrij en Groen moeten ondersteund worden vanuit een samenhangende communicatiestrategie. Kanalen zoals Duurzaamo20 en Nieuwamsterdamsklimaat.nl moeten van content voorzien worden.

Coördinerend begeleider

Wij zoeken een enthousiaste collega die gedreven is in het begeleiden van (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking.  In de wijk maak jij samen met onze bewoners het verschil.

Vraag aan jou:

Heb je humor en ben je ondernemend?
Kun je tegen een stootje?
Ben je nuchter en daadkrachtig?
Ben je direct maar niet overheersend?

Ben je flexibel in tijd en het oppakken van werk dat zich aandient?

Chef de Partie Grand Café Krasnapolsky/Main Kitchen (FT)

The main goal of the Chef de Partie is to prepare food products according to the F&B Collection standard recipes and to minimise waste to ensure food costs are in line with budget. The Chef de Parti enjoys working in a 5 star hotel environment, meeting special requests from guests, and being part of making exceptional culinary creations for the specific functions in the hotel. The ideal candidate:
Has an intrinsic desire to exceed guest expectations
Has a hands on mentality
Has a diploma in food production (MBO 4) or has kitchen experience in a hotel environment

Housekeeping Employee PT/FT

The Housekeeping Employee is responsible for the cleanliness of the hotel, including the meeting and board rooms, the restaurant, and the bar. The position also involves reporting maintenance requests and unusual conditions to the Executive Housekeeper. The main goal is to give the guest an extraordinary experience during his/her stay in the NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

(Demi) Chef de Rang | The White Room*

Als (Demi) Chef de Rang van The White Room heb je een passie voor fine-dining en voor Michelin erkende restaurants. Jij vermaakt de gasten door jouw onberispelijke maar subtiele serviceverlening. Je bent gemotiveerd, proactief en je weet hoe je gasten een unieke ervaring kunt bieden met jouw gastgerichte benadering. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het overtreffen van gastenverwachtingen door je uitgebreide kennis van eten en wijnen en je uitzonderlijke oog voor detail.

Assistant Front Office Manager

Jij geeft leiding aan het Front Office team, waarbij je samen met het team er voor zorgt dat elke gast een fantastische ervaring heeft in ons hotel. Je regelt en coördineert alle werkzaamheden bij de Front Office, van gast gerelateerde zaken tot administratieve werkzaamheden en personeelszaken gerelateerd aan de Front Office: jij regelt alles perfect! Je bent bovendien altijd op zoek naar verbetering en jij weet hoe je het beste uit jouw team kunt halen. Je werkt nauw samen met de Front Office Manager en onderhoudt de communicatie met de andere afdelingen.

Assistant Sommelier | The White Room*

In de rol van Assistant Sommelier ondersteun je de Sommelier en ben je de schakel tussen de keuken en de bediening. Samen met Sommelier en de Chef de Cuisine weet jij de gasten te enthousiasmeren en te verrassen met een unieke kaart en mooie wijn-spijs combinaties. Voor jou is geen combinatie te gek en door middel van jouw ervaring ben jij in staat op zoek te gaan naar nieuwe uitdagende combinaties van gerechten en wijnen. Bovendien zorg je met een subtiele en persoonlijke service ervoor dat onze gasten blij verrast de deur uit lopen en natuurlijk weer terugkeren naar The White Room!

Medewerker Technische Dienst (FT)

In deze functie los je storingen op en voer je reparaties uit aan onder andere keukenapparatuur, uiteenlopende installaties, sanitair en verlichting. Zowel op elektrotechnisch als op werktuigkundig gebied. Ook verricht je periodieke controles en onderhouds-/schoonmaakwerkzaamheden aan apparatuur, bereid je verbouwingen voor en werk je eraan mee. Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Je bent servicegericht, initiatiefrijk en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Pagina's

Abonneren op RSS - Amsterdam