Amsterdam

Locatiemanager

Zoek jij als Locatiemanager een echte uitdaging? Gezinnen ondersteunen waarvan de ouders een beperking hebben is namelijk topsport! De manager die wij zoeken coacht, motiveert en waardeert op basis van een ruime ervaring een team van gezinsbegeleiders, zodat zij elke dag gezinnen kunnen ondersteunen.

Ga jij voor deze uitdaging? Het managementteam van Philadelphia Zorg Amsterdam e.o. is op zoek naar een: Locatiemanager (voor gemiddeld 32-36 uur per week)

Coördinerend begeleider

Je helpt mensen met een lichte verstandelijke beperking zelfstandig te zijn en te blijven. Je helpt ze bij het maken van hun eigen keuzes. Je staat lekker stevig in je schoenen en doet wat je belooft</p>Spreekt dit je aan? Op onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] wonen [node:field-aantal-clienten-in-vestigi] [node:field_doelgroep_in_vestiging]. Voor hen zoeken wij een coördinerend begeleider&nbsp;voor gemiddeld [node:field-uren-per-week] uren in de week.

Wij vragen:

Medewerker Technische Dienst (FT)

In deze functie los je storingen op en voer je reparaties uit aan onder andere keukenapparatuur, uiteenlopende installaties, sanitair en verlichting. Zowel op elektrotechnisch als op werktuigkundig gebied. Ook verricht je periodieke controles en onderhouds-/schoonmaakwerkzaamheden aan apparatuur, bereid je verbouwingen voor en werk je eraan mee. Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Je bent servicegericht, initiatiefrijk en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Gezinsbegeleider/ begeleider Kind en Jeugd

Je houdt je bezig met de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Dit doe je door (lvb en niet-lvb) ouders in de thuissituatie te ondersteunen bij de opvoeding en oprechte aandacht te geven bij de dingen waar ze met hun kind tegenaan lopen. Daarnaast help je het kind/de jongere zich verder te ontwikkelen op diverse levensgebieden. Zo leer je bijvoorbeeld een jong kind spelvaardigheden aan of je begeleidt een jongere die zelfstandiger wil worden met het stap-voor-stap alleen reizen met het OV.

Coördinerend begeleider

Voor de locatie Cornelis Outshoornstraat, waar 25 bewoners&nbsp; wonen, zijn we op zoek naar enthousiastelingen die zowel met bewoners als in de wijk een verschil willen maken. In het appartementencomplex waar onze bewoners met een verstandelijke beperking gespikkeld samen leven met ouderen en studenten kun je volop initiatieven oppakken.

Chef de Partie Patisserie (FT)

Als Chef de Partie Patisserie bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky ben je werkzaam in een culinair hoogstaande omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang met betrekking tot de Patisserie. Als Patissier verzorg jij alle desserts en heerlijkheden voor alle F&B outlets binnen het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Je werkt op een unieke locatie in het hart van Amsterdam met een team van gepassioneerde vakmensen. Je werkt nauw samen met het Grand Cafe, Banqueting, In Room dining, en The Tailor.

Keuken Medewerker | FT

Geheel zelfstandig draaien van een partie in onze keuken. Je verwerkt rauwe ingrediënten / grondstoffen tot een hoogwaardig gerecht of onderdeel van een gerecht. Altijd consistent van smaak en opmaak.
Maken van mise en place, als ook afrondende werkzaamheden uitvoeren.
Samenwerken en kunnen communiceren met andere collega’s keuken, we zijn immers een team!

Ontbijtmedewerker | Wintertuin

Als ontbijt medewerker weet jij op subtiele wijze gasten te laten genieten van een goede start van de dag. Je hebt een vriendelijke open houding en een passie voor gastvrijheid. Je maakt de mise-en-place voor het ontbijt klaar, je verwelkomt de gasten met een glimlach en je zorgt dat de gasten een “extraordinary” ervaring hebben tijdens het ontbijt.

Begeleider

Voor de locatie Cornelis Outshoornstraat waar 25 bewoners wonen, zijn we op zoek naar enthousiastelingen die zowel met bewoners als in de wijk een verschil willen maken. In het appartementencomplex waar onze bewoners met een verstandelijke beperking gespikkeld samen leven met ouderen en studenten kun je volop initiatieven oppakken.

Pagina's

Abonneren op RSS - Amsterdam