Amsterdam

Content manager (HR programma - Spoor Mens en Organisatie))

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Redactie & Co een content manager bij de dienst personeel & organisatie. In deze rol draag je bij aan het HR programma (Spoor Mens en Organisatie) dat een grote transformatie ondersteunt. De focus van deze rol ligt op het content management. Het HR programma zelf is ook in transitie. Van een startfase met een programmaorganisatie worden de taken in de komende periode overgedragen naar de reguliere HR organisatie. Zodoende lever je een inrichtingsvoorstel van het content management op en je implementeert deze.

Tijdelijke content beheerder Zuidas

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Redactie & Co een content beheerder voor het programma Zuidasdok. De beheerder wordt verantwoordelijk voor de techniek en communicatie via de website zuidas.nl. Hij of zij bewaakt de online communicatie en weet aan welke voorwaarden effectieve communicatie moet voldoen in een complex en dynamisch dossier als de Zuidas. Vertaalt deze kennis naar technische verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Komt zelfstandig met ideëen om ontwerp, werking en user experience van de site te verbeteren.

Online redacteur zuidas.nl (tijdelijk)

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Redactie & Co een online redacteur voor de website zuidas.nl. Deze website is gericht op het creëren van draagvlak voor het project Zuidas en het Zuidasdok. De redacteur verzorgt actuele, aansprekende, verrassende en relevante content over het project voor website en gerelateerde sociale media. De gemeente informeert bewoners, stakeholders en het algemene publiek over de vele ontwikkelingen die gaande zijn op de Zuidas. Zij wil hierover op open en realistische wijze communiceren, met oog voor belangen, meningen en kritische geluiden.

Redacteur (vaste dienst)

Voor een uitgeverij die leesmaterialen ontwikkelt voor laaggeletterden zoekt Redactie & Co een redacteur (vaste dienst). Al meer dan 25 jaar maakt deze uitgeverij makkelijke kranten en boeken voor mensen die moeite hebben met lezen. Per jaar worden er zo’n 10 maandkranten, 42 korte weekkranten en 30 lees- en werkboeken in makkelijke taal geproduceerd. De uitgeverij werkt hierin samen met verschillende freelance auteurs. In deze rol versterk je zodoende hun werk. Gezocht wordt een redacteur die weet wat makkelijke taal is en sterk in vereenvoudiging is.

Social media specialist

Voor een software leverancier zoekt Redactie & Co een social media specialist. In deze functie denk je mee over de strategie, maar je bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Je gaat aan de slag voor meerdere social media kanalen, waaronder ook specifieke eigen communities voor klantgroepen. Je stelt zodoende een overall plan op en je ontwikkelt de groeistrategie per kanaal. Voor LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram verzamel je content bij collega’s (o.a. bij marketeers, product managers en supportspecialisten).

Allround tekstschrijver

Voor een software leverancier zoekt Redactie & Co een allround tekstschrijver. Je maakt onderdeel uit van het communicatieteam; dit team is verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie en heeft een spilfunctie binnen de organisatie. In deze rol krijg je te maken met alle aspecten van het vak voor uiteenlopende doelgroepen (o.a. prospects, klanten, partners tot collega’s). Je gaat je bezighouden met pr tot interne communicatie en van schrijven/ redigeren tot het bewaken van de huisstijl.

Abonneren op RSS - Amsterdam