Amsterdam

Begeleider

Je helpt mensen met een lichte verstandelijke beperking zelfstandig te zijn en te blijven. Je helpt ze bij het maken van hun eigen keuzes. Je staat lekker stevig in je schoenen en doet wat je belooft</p>Spreekt dit je aan? Op onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] wonen [node:field-aantal-clienten-in-vestigi] [node:field_doelgroep_in_vestiging]. Voor hen zoeken wij een [node:title] voor gemiddeld [node:field-uren-per-week]-28 uren in de week.

Coördinerend begeleider

Je helpt mensen met een lichte verstandelijke beperking zelfstandig te zijn en te blijven. Je helpt ze bij het maken van hun eigen keuzes. Je staat lekker stevig in je schoenen en doet wat je belooft</p>Spreekt dit je aan? Op onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] wonen [node:field-aantal-clienten-in-vestigi] [node:field_doelgroep_in_vestiging]. Voor hen zoeken wij een coördinerend begeleider&nbsp;voor gemiddeld [node:field-uren-per-week] uren in de week.

Wij vragen:

Begeleider (Invaller)

Je helpt mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven. Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij. Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen</p>Voor zorgboerderij de Marsen zijn wij op zoek naar een invaller die kan genieten van de dag buiten doorbrengen samen met de deelnemers. Iemand met affiniteit voor zowel onze doelgroep als voor het agrarisch werk. Wij werken met jong volwassenen van 18+ met moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematiek.

Coördinerend begeleider

Je bent begeleider én. Je coördineert het zorgproces rondom de cliënt. Je bewaakt de inhoud van het electronisch cliëntendossier en de afsprakenkaart.</p>Anfieldroad is een woonlocatie waar 24 uurszorg wordt gegeven aan 26 ouderwordende cliënten. De locatie staat in de Watergraafsmeer, Amsterdam Oost.

Er wordt gewerkt met de methodiek belevingsgerichte zorg. Er wordt aangesloten bij de behoeften van de cliënt.
Naast een verstandelijke beperking is er vaak ook door ouderdom medische problemen. Een aantal cliënten hebben ook soms hulp nodig met de ADL zorg.

Woordvoerder

Voor Waternet in Amsterdam zoekt Communicatie & Co tijdelijk een woordvoerder (annex adviseur communicatie). De adviseur is tijdelijk nodig om de grote hoeveelheid werk weg te werken. Hij of zij werkt voor zowel het team 'corporate' als het team 'campagnes', afhankelijk van waar de inzet het meest nodig is. Dat zal vooral het geval zijn op woordvoering, waar de activiteiten worden afgestemd tussen een aantal woordvoerders onderling. Gezocht wordt een adviseur met een afgeronde hbo-opleiding communicatie, met aantoonbare ervaring als woordvoerder binnen een overheidsorganisatie.

Coach

&nbsp;

Wij zoeken een&nbsp; enthousiaste collega die gedreven is in het begeleiden van (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking.&nbsp; In de wijk maak jij samen met onze bewoners het verschil.

Vraag aan jou:

Begeleider Kind & Jeugd

Je helpt kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven. Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij. Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen</p>
Spreekt dit je aan? Wij zoeken voor team Plus een [node:title] voor gemiddeld 20 tot 24&nbsp;uur in de week.

HR advisor

On behalf of a fast growing international company, we are looking for an enthusiastic HR advisor. As an hr advisor, you advise and support management and the business with regards to the implementation of personnel policy and application of the performance cycle. You are
actively involved in performance management and talent development programs and will act as a point of contact for HR in the Business Support departments and the Front Office department.

Coördinerend Gezinsbegeleider ambulant

Je ondersteunt (lvb) ouders bij de opvoeding. Je geeft hen oprechte aandacht. Je zet alles in voor de beste opgroei mogelijkheden.</p>Spreekt dit je aan? Op onze locatie [node:field_vestiging] in [node:field_plaats] zoeken wij een [node:title] voor 24 - 32&nbsp;uren in de week.

•We zijn opzoek naar begeleiders met een afgeronde relevante HBO- opleiding en een SKJ registratie.

•Een intensieve maar prachtige baan.

•Een team met fijne collega’s die samen met hard werken.

Journalist slash nieuwsmaker

Voor een bureau dat haar klanten graag terugziet op de voorpagina's van de kranten of in de nieuwsbulletins van NOS, RTL en SBS, zoekt Redactie & Co een journalist met een goed gevoel voor nieuws en een neus voor (commerciële) kansen. De journalist werkt binnen een team van gerenommeerde oud-journalisten aan manieren om de klanten van het bureau zichtbaar te maken in de media. Zoekt het nieuws binnen een organisatie, en weet dat zo te verpakken dat belangstelling ontstaat binnen de reguliere media. Spreekt met directies en jaagt proactief en zelfstandig naar nieuwswaardige items.

Pagina's

Abonneren op RSS - Amsterdam