Amsterdam

Senior communicatieadviseur P&O

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een senior communicatieadviseur P&O. Je gaat aan de slag voor de directie Personeel & Organisatieadvies (P&O); sinds juli 2020 een combinatie van alle P&O gerelateerde afdelingen. Het samengaan van deze onderdelen zal naast alle andere werkzaamheden een essentieel onderdeel zijn van het takenpakket. Deze grote veranderopgave en het verandertraject vereist stevige inzet op de interne communicatie. Zorgvuldige dienstverlening en eenduidige communicatie vormen dan ook de belangrijkste communicatieopgave.

Senior communicatieadviseur GGD

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een senior communicatieadviseur GGD. De GGD heeft een breed takenpakket. Van gezondheidsvoorlichting tot ongediertebestrijding en van vaccinaties tot zorg aan verslaafden. In deze functie werk je op de volle breedte van dit takenpakket. Je werkt aan reguliere communicatie (veelal wettelijke taken), maar ook aan specifieke projecten op het gebied van voorlichting en preventie. Je verzorgt de woordvoering (nu voornamelijk Corona-gerelateerd), je onderhoudt perscontacten en je stippelt de woordvoeringslijn uit.

CTIO recruiter (interim)

Voor de gemeente Amsterdam zoekt pzSearch een CTIO recruiter (interim). Voor het I-domein (IT & Data domein) zoek je talent en expertise om uitdagende, maatschappelijk relevante digitaliseringsprojecten te bemensen en zo bij te dragen aan de diensten die de gemeente aan de stad en haar burgers biedt. Je verdiept je in de verwachtingen en wensen van potentiele kandidaten en matcht deze aan de behoeften van de vacaturehouders.

Communicatieadviseur Gebiedsontwikkeling

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Gebiedsontwikkeling. De gemeente heeft de ambitie om via gebiedsontwikkeling jaarlijks de bouw van meer dan 5.000 woningen mogelijk te maken. Verantwoordelijk voor de uitvoering van deze ambitie is het gemeentelijke organisatieonderdeel Grond en Ontwikkeling. In deze rol werk je aan complexe opdrachten met een gemiddeld afbreukrisico in een dynamisch speelveld van wisselende actoren en belangen. Je stelt o.a. de communicatiestrategie op met gebruikmaking van Factor C.

Communicatieadviseur P&O

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur P&O. Je bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van communicatie voor collega's van de directie P&O als het gaat om de projecten en thema's die bij jou zijn belegd. Je gaat o.a. aan de slag met Werkgeluk (vitaliteit, ARBO, gezond, veilig en prettig aan het werk), Carrière en loopbaan, P&O-beleid en actualiteiten en met de interne communicatie binnen de directie P&O. Je vertaalt de organisatievraag naar een communicatieopgave en je checkt altijd bij je opdrachtgever of dit aansluit.

Campagne marketeer

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Marketing & Co een campagne marketeer. Je kunt ingezet worden op verschillende thema's; bv. in het sociale of ruimtelijke domein, veiligheid, dienstverlening, gezondheid of op coronacampagnes. Je ontwikkelt impactvolle publiekscampagnes met heldere gedrags- of kennisdoelstellingen. Je geeft leiding aan de productie van deelcampagnes en middelen binnen een vastgestelde strategie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inzet van o.a. social, print, outdoor, activaties richting doelgroepen, onderzoek of evaluatie.

Abonneren op RSS - Amsterdam