Amsterdam

Assistant Director of Food & Beverage

Als Assistant Director of Food & Beverage ben onderdeel van het Management Team en ondersteunend aan de Director of Food & Beverage. Samen zijn jullie met de Executive Chef eind verantwoordelijk voor de gehele F&B afdeling van het hotel. Jouw focus ligt op de operatie van onze verschillende en unieke outlets: dit omvat het restaurant Grand Café Krasnapolsky, de gehele In Room Dining en Minibar voor 451 kamers, het met 1 Michelin Ster bekroonde restaurant The White Room, de befaamde Tailor Bar en de 2.200m2 aan Meeting & Events operatie.

Chef de Partie Grand Café Krasnapolsky/Main Kitchen (FT)

The main goal of the Chef de Partie is to prepare food products according to the F&B Collection standard recipes and to minimise waste to ensure food costs are in line with budget. The Chef de Parti enjoys working in a 5 star hotel environment, meeting special requests from guests, and being part of making exceptional culinary creations for the specific functions in the hotel. The ideal candidate:
Has an intrinsic desire to exceed guest expectations
Has a hands on mentality
Has a diploma in food production (MBO 4) or has kitchen experience in a hotel environment

(Demi) Chef de Rang | The White Room*

Als (Demi) Chef de Rang van The White Room heb je een passie voor fine-dining en voor Michelin erkende restaurants. Jij vermaakt de gasten door jouw onberispelijke maar subtiele serviceverlening. Je bent gemotiveerd, proactief en je weet hoe je gasten een unieke ervaring kunt bieden met jouw gastgerichte benadering. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het overtreffen van gastenverwachtingen door je uitgebreide kennis van eten en wijnen en je uitzonderlijke oog voor detail.

Manager Meeting & Events Organizing | FT

Als Meeting & Events Organizing Manager leid jij het team van 2 Meeting & Events Organizers, een Sales & Events Coördinator en 2 stagiaires. Jij overziet de gehele organisatie en voortgang van de event reserveringen en de duidelijke communicatie hiervan binnen het hotel. Zodra het contract voor een groepsreservering is opgemaakt en getekend retour gestuurd door de klant, krijgt elk evenement een Meeting & Events Organizer aangewezen. De Meeting & Events Organizer fungeert vanaf dat moment als aanspreekpunt voor de klant voor het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Dag-/Nachtreceptionist | PT

Als Receptionist ben jij het visitekaartje van het hotel en medeverantwoordelijk om de gast een geweldige ervaring te geven. Als Receptionist mag jij het in- en uitchecken verzorgen, zal je vragen beantwoorden en informatie geven. Waar up-selling mogelijk is zal je uit commercieel oogpunt de kansen signaleren en gericht actie ondernemen. Jouw functie is die van een spin in het web. Als Receptionist wordt er gewerkt in wisselende diensten en je rapporteert aan de Front Office Manager.

Desk Manager | FT

Als Desk Manager ben jij het visitekaartje van het hotel en medeverantwoordelijk om de gast een geweldige ervaring te geven. Je bent verantwoordelijk voor het runnen van de shift en stuurt tijdens de shift het Front Office team aan. Verder begeleid je de receptionisten en stagiairs op persoonlijk vlak om een hoger niveau te bereiken.

Receptionist (FT)

In jouw functie onderhoud je nauw contact met de gasten. Jij bent diegene die de eerste en laatste indruk achterlaat op onze gasten en daarmee ben jij van cruciaal belang voor de servicebeleving van onze gasten. Ook gedurende het verblijf ben je het aanspreekpunt voor gasten en probeer je hun verwachtingen altijd te overtreffen. Je bent proactief, oplossingsgericht en accuraat op het gebied van administratie en betalingen. Je onderhoudt de communicatie met andere afdelingen, zoals Housekeeping en F&B, zodat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Medewerker Bediening PT | Grand Café Krasnapolsky

Jij zorgt ervoor dat de gasten een optimale beleving hebben in ons Grand Café en zet een stapje extra om dit waar te maken. Je bent je ervan bewust wat kwaliteit betekent binnen een 5 sterren hotel en je hebt oog voor detail. Je beschikt over een commerciële instelling en je weet je passie voor eten en drinken over te brengen op de gasten. Met jou in ons team weten wet zeker dat elke gast met een grote glimlach het Grand Café weer verlaat en zeker een keer terug komt! Als F&B Medewerker van Grand Café Krasnapolsky ben je een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche.

Pagina's

Abonneren op RSS - Amsterdam