Amsterdam

Projectleider implementatie hervorming verzuimaanpak (interim)

Voor gemeente Amsterdam zoekt pzSearch een projectleider implementatie hervorming verzuimaanpak (interim) voor 12 maanden en 24-32 uur per week. Uurtarief is max. € 90,- (afhankelijk van kennis en ervaring). Als inhoudelijke projectleider ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van de hervorming van de verzuimaanpak. Deze hervormingen zijn op hoofdlijnen gedefinieerd. Tijdens de implementatie moeten de hervormingen verder worden geconcretiseerd en geïmplementeerd.

Senior communicatieprofessional programma aanpak Wegtunnels en VCA (tijdelijke functie)

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een senior communicatieprofessional programma aanpak Wegtunnels en VCA (tijdelijke functie). Je bewaakt de communicatiestrategie voor het programma en de deelprojecten binnen de kaders van geld, capaciteit en doelstellingen. Specifiek voor het project de Vernieuwing Verkeerscentrale Amsterdam (VCA). Je verzorgt de in- en externe communicatie en je bewaakt de 1 team- 1 opgave gedachte. Je bent de spil die de verschillende communicatiedisciplines van de gemeente actief met elkaar verbindt en op de hoogte houdt van de stand van zaken.

Communicatieadviseur Onderwijs-en Onderzoeksondersteuning (interim)

Voor de Bibliotheek UvA/HvA zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Onderwijs-en Onderzoeksondersteuning (interim). In deze rol help je bij het positioneren van het dienstenaanbod door doelgroepen te bereiken met relevante, aansprekende communicatie. Het dienstenaanbod van de Bibliotheek UvA/HvA sluit aan bij de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van onderzoek en onderwijs aan de UvA en HvA. De afdeling Onderwijs- en Onderzoeksondersteuning vervult op dit gebied een voortrekkersrol binnen de Bibliotheek.

Abonneren op RSS - Amsterdam