Baarn

Doktersassistent

Gezondheidscentrum - Inhoudelijk samenwerken in een gespecialiseerd gezondheidscentrum. Als doktersassistent bij het gezondheidscentrum werk je graag in een hecht, multidisciplinair team. Vanwege de doelgroep hebben wij de nodige tijd en aandacht voor de cliënt, zijn begeleiders en verwanten.

Roosterplanner

Sherpa Flex - Jij bent op je best in een omgeving, waar gedetailleerd werken en collega’s efficiënt inroosteren binnen de bestaande personeelsplanning een kernactiviteit is. Door jouw kennis en ervaring werk jij het liefst aan een roostering die voor zowel cliёnt als begeleider vertrouwd voelt en betrouwbaar is. Lees verder en wellicht past de functie roosterplanner in jouw eigen plannen!

Medewerker Technische Service

Ondersteunende Diensten - Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Binnen de teams van Sherpa werken collega’s die gedreven zijn en van meerwaarde willen zijn voor een goed leven van de cliënt.
Werken met betekenis, juist als Medewerker Technische Service kan dat bij Sherpa. Je zorgt namelijk voor een veilige en comfortabele woonomgeving voor mensen met een beperking. Hoe mooi is dat? Kom met ons in contact als je denkt hieraan te kunnen en willen bijdragen. 

Abonneren op RSS - Baarn