Baarn

Begeleider | die plezier en structuur weet te combineren

Plezier en structuur kunnen bij jou prima samen gaan. Is dat wat je te bieden hebt?  Kom dan met ons in contact en kijk of dit een geschikte baan is voor jou.  
Het team van de Vechtstraat is volop in ontwikkeling en spat van het enthousiasme! Je komt dus terecht in een team waarin jij jouw bijdrage kunt leveren. 

Je geeft structuur bij de dagelijkse zaken, waaronder ADL.
Samen met de coördinerende begeleider zorg je dat het ondersteunings- en werkplan goed afgestemd worden met het netwerk van de cliënt en dat de plannen vervolgens goed uitgevoerd worden.

Begeleider | die gezelligheid en beleving kan bieden

Gezelligheid en beleving brengen bij mensen met een complexe zorgvraag. Kan jij er zijn? Kom met ons in contact of solliciteer direct!
Mensen met een beperking vinden het vaak moeilijk om aan te geven dat ze iets niet kunnen.

Jij bent met jouw team een vast aanspreekpunt voor de cliënt en zijn netwerk. Kleine veranderingen in het leven van de cliënt kunnen veel stress geven dus het opbouwen van een vertrouwensband is van groot belang. De ondersteuning richt zich op gezelligheid, warmte en daarmee het vergroten van de kwaliteit van leven.

 

Begeleider | met stabiliteit en gericht op samenwerking

Een stabiele persoonlijkheid en gericht zijn op samenwerking: herken jij jezelf daarin? Kom met ons in contact en leer er meer over!
Als begeleider heb je een belangrijke rol in het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan van het kind. Je bent in staat de doelen van het kind te vertalen naar concrete werkplannen in de praktijk en samenwerking met collega’s uit het team.

Begeleider met geduld en aandacht

Ondersteuning van cliënten bij hun dagelijkse vaardigheden en activiteiten is het belangrijkste deel van jouw werk. Het team werkt als geheel nauw samen met verwanten en andere disciplines voor de totstandkoming van het persoonlijk ondersteuningsplan van de cliënt. Daarmee werk je samen toe naar zelfredzaamheid en een goed leven voor de cliënt. Verantwoordelijkheid en initiatief kunnen nemen zijn belangrijk in deze functie.

Pagina's

Abonneren op RSS - Baarn