Baarn

Begeleider met stabiliteit en samenwerking

Stabiliteit met samenwerking: herken jij jezelf daarin? Kom met ons in contact en leer er meer over!
Als begeleider heb je een belangrijke rol in het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan van het kind. Je bent in staat de doelen van het kind te vertalen naar concrete werkplannen in de praktijk en samenwerking met collega’s uit het team.
Je hebt oog voor het welzijn van het kind en kunt aansluiten bij de onderliggende vraag achter het gedrag en de ontwikkeling.  Een vertrouwensband met het kind en diens ouders/netwerk opbouwen, goed observeren

Begeleider

Op deze locatie ben je onderdeel van één team. Je werkt als basis op één van de steunpunten. Vanuit hier ondersteun je de andere steunpunten.

Medewerker ICT Servicedesk

Warm lopen voor ICT en mensen helpen hun digitale zaken op orde te brengen. Kan jij het bieden? 
Jij bent als eerste bij de telefoon om een collega te helpen die problemen heeft met bijvoorbeeld inloggen of een wachtwoord resetten; beantwoordt gevarieerde  IT-vragen, maakt nieuwe accounts op systemen aan.  Met een geduldige en vriendelijke communicatie adviseer en  begeleid  je de hulpvrager bij problemen op bedrijfslocaties, thuis of onderweg. Je bent een ster in problemen oplossen: pas als je er echt niet uitkomt zoek je de hulp van collega’s op.

Begeleider die ouderen een hart onder de riem steekt

Het accent van de begeleiding ligt op het bieden van rust, voorspelbaarheid en uitdaging passend bij deze leeftijdsfase. Als begeleider B ondersteun je cliënten bij hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten. Je hebt dan ook een observerende en signalerende rol. Alert zijn op (non-verbale) signalen van de cliënten en hier adequaat op reageren is de kern van de begeleidingsstijl. De ondersteuning bestaat uit het bieden van nabijheid, duidelijkheid, keuzemogelijkheden en grenzen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Baarn