Baarn

Manager Zorg & Ondersteuning | met veranderkracht en visie

Sherpa -
Als manager integraal verantwoordelijk zijn binnen een vernieuwende en dynamische context. Iemand met passie voor goede zorg voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag. Iemand die oprechte aandacht aan medewerkers, cliënten en verwanten weet te geven. Ben jij relationeel sterk en weet je toch grenzen aan te geven en daadkracht te tonen? Kom dan met ons in contact voor meer informatie.

Begeleider | kinderen en jongeren begeleiden in hun ontwikkeling

Het Instaphuis - De kinderen en jongeren die op het Instaphuis logeren of wonen zijn meervoudig beperkt en hebben een laag ontwikkelingsniveau. Hierdoor hebben de kinderen/jongeren ondersteuning nodig op lichamelijk welzijn, psychisch welzijn maar ook  op het sociale vlak. Er wordt goed naar een kind gekeken en bepaald wat hij of zij persoonlijk nodig heeft. Hiervoor maken we een individueel ondersteuningsplan. Ieder kind is anders; ieder plan dus ook. Wij zetten ons in voor een maximale ontwikkeling en ontplooiing van de kinderen, dit doen we in een veilige, fijne en huiselijke sfeer.

Vrijwilliger

Sherpa - Culinair, sportief, creatief of muzikaal? We hebben jou nodig!   
Veel cliënten die bij Sherpa in Baarn of in de regio wonen zijn niet in staat zelfstandig naar de film te gaan, te gaan winkelen, een eindje te wandelen of te fietsen.
Voor deze activiteiten zijn jouw tijd en energie onmisbaar!

Abonneren op RSS - Baarn