Baarn

Geestelijk verzorger

Expertisecentrum - Ben jij een toegewijde Geestelijk verzorger die graag mensen begeleidt op hun zoektocht naar zingeving en levensbeschouwing? Bij ons kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de levens van cliënten en hun naasten, terwijl je ook ondersteuning biedt aan medewerkers en vrijwilligers op het gebied van ethiek en zingeving. Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen de Gehandicaptenzorg als Geestelijk verzorger? Kom dan met ons in contact.

Medisch secretaresse

Gezondheidscentrum - Ben jij een echte spin in het web? Heb jij een pro-actieve houding, ben je stressbestendig, ben je service gericht en kan jij goed zelfstandig werken en heb je ervaring op een (medisch) secretariaat? Dan ben jij onze nieuwe secretarieel medewerker/medisch secretaresse! Lees snel verder en reageer!

Ergotherapeut

Ergotherapie - Aan de slag gaan bij een zeer diverse groep mensen met een verstandelijke beperking of met niet aangeboren hersenletsel. Eigen regie voeren en een cliënt gerichte aanpak formuleren. Bij Sherpa lever je elke keer weer maatwerk in soms complexe situaties. Kom met ons in contact om er alles over te horen.

Begeleider EMB

IJssellaan 4 - Zowel plezier maken als structuur bieden, daar hou jij van en is wat cliënten met een ernstig meervoudige beperking nodig hebben. Je helpt kwetsbare mensen erachter te komen wat zij zelf kunnen in een omgeving waar zij zich veilig en thuis voelen. Past dit bij jou? Solliciteer dan of bel voor meer informatie. 

Abonneren op RSS - Baarn