Best

Zelfstandig Werkend Kok | FT

Als Zelfstandig Werkend Kok ben jij medeverantwoordelijk om de gast een geweldige ervaring te geven door middel van de bereiding van gerechten. Als Zelfstandig Werkend Kok mag jij gerechten/ gerechtgedeelten volgens recept en eigen planning bereiden, bestellingen doorgeef gereed maken door het uitvoeren van Ơ la minute kook werkzaamheden, positioneren en garneren volgens de NH standaarden met betrekking tot ingrediƫnten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie.

Night Auditor | PT

In de positie van Night Auditor ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de night audit en bijbehorende taken van de front office tijdens de nachtdienst. Naast het verwelkomen en assisteren van gasten tijdens de nacht, bevat deze functie veel administratieve taken. Het is belangrijk dat jij oog voor detail hebt, cijfermatig sterk bent en dat jij de verschillende outlets van het hotel van binnen en buiten kent. Jij bent krachtig en sterk in jouw communicatie.

F&B Medewerker | FT/PT

Als F&B Medewerker sta je nauw in contact met onze gasten; jij zorgt dat het hen aan niets ontbreekt en je staat hen altijd te woord met een glimlach. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van onze gasten in het restaurant, maar je bent indien nodig ook werkzaam bij andere F&B outlets zoals Ontbijt, Meeting & Events, Roomservice en Minibar.

Dag/Nacht Receptionist | FT/PT

Als Dag-Nacht Receptionist ben jij het visitekaartje van het hotel en medeverantwoordelijk om de gast een geweldige evaring te geven. Jij bent diegene die de eerste en laatste indruk achterlaat bij onze gasten en daarmee ben jij van cruciaal belang voor de servicebeleving van de gast. Ook gedurende het verblijf ben jij het aanspreekpunt voor gasten en probeer jij hun verwachtingen altijd te overtreffen. Je bent proactief, oplossingsgericht en accuraat op het gebied van administratie en betalingen.

Abonneren op RSS - Best