Leiderdorp

Flexibel Inzetbare Begeleider en Verpleegkundige

Je geeft mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg. Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij. Je daagt ze uit, met zoveel mogelijk nieuwe prikkels en activiteiten</p>Voor onze locatie Nieuw Buitenzorg in Leiderdorp zoeken we meerdere flexibel inzetbare Begeleiders en Verpleegkundigen. Geeft het jou energie om mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) hun dagelijkse zorg te geven?

Vakantiekracht

Je geeft mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg. Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij. Je daagt ze uit, met zoveel mogelijk nieuwe prikkels en activiteiten</p>
&nbsp;

Ben jij tijdens de zomerperiode flexibel inzetbaar en geeft het jou energie om onze cliënten een mooie zomer te laten beleven? Voor onze locatie Nieuw Buitenzorg in Leiderdorp zoeken we meerdere flexibel inzetbare Begeleiders en Verpleegkundigen. Kom snel bij ons langs!

Coördinerend Begeleider EMB

Je geeft mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg. Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij. Je daagt ze uit, met zoveel mogelijk nieuwe prikkels en activiteiten</p>Krijg jij energie van het coördineren van het zorgproces rondom de cliënt? Waar je aan de slag gaat met plannen, coachen en begeleiden. Wie weet ben jij dan onze nieuwe collega op de locatie Nieuw Buitenzorg te Leiderdorp.

Abonneren op RSS - Leiderdorp