Maastricht

Executive Housekeeper

De Housekeeping Executive is verantwoordelijk voor het regelen van de dagelijkse operationele taken van de housekeeping afdeling van NH Maastricht. De belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat de kamers en de openbare ruimtes goed worden schoongemaakt en dat de bedrijfsstandaarden van NH worden toegepast. De Housekeeping Executive is verantwoordelijk voor het leiden van een team van 10 personen, inclusief supervisors, room attendants en public area staff. De schoonmaak wordt beheerd door het hotel zelf met een flexibele pool van externe arbeid die ter plaatse wordt opgeleid.

Dag/Nacht Receptionist | FT/PT

Als Dag-Nacht Receptionist ben jij het visitekaartje van het hotel en medeverantwoordelijk om de gast een geweldige evaring te geven. Jij bent diegene die de eerste en laatste indruk achterlaat bij onze gasten en daarmee ben jij van cruciaal belang voor de servicebeleving van de gast. Ook gedurende het verblijf ben jij het aanspreekpunt voor gasten en probeer jij hun verwachtingen altijd te overtreffen. Je bent proactief, oplossingsgericht en accuraat op het gebied van administratie en betalingen.

Medewerker Bediening | FT/PT

Als Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten in de diverse F&B outlets waaronder het restaurant, banqueting, roomservice en minibar. Je zorgt ervoor dat de gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met andere afdelingen waaronder de Keuken en Stewarding.

Abonneren op RSS - Maastricht