Maastricht

F&B Medewerker | FT

Als F&B Medewerker sta je nauw in contact met onze gasten; jij zorgt dat het hen aan niets ontbreekt en je staat hen altijd te woord met een glimlach. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van onze gasten in het restaurant, maar je bent indien nodig ook werkzaam bij andere F&B outlets zoals Ontbijt, Meeting & Events, Roomservice en Minibar.

Housekeeping Medewerker | FT/PT - HH bv.

In deze functie ben je in dienst van Hendriks Hoteldiensten bv.

Wij zijn op zoek naar mensen die graag willen werken in de housekeeping van het 4* sterren hotel NH Maastricht. Je werkzaamheden zijn onder andere: het opmaken en verschonen van bedden, het stoffen en stofzuigen van de hotelkamers en het schoonmaken van meubilair en sanitair. Je houdt van aanpakken! Je weet te zorgen voor een schone omgeving in het hotel waar hotelgasten centraal staan. In deze functie ben je in dienst van Hendriks Hoteldiensten bv.

Back Office Medewerker PT

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het behalen en / of verbeteren van KPI's en alle andere gerelateerde zaken voor het hotel. Om deze doelen te bereiken, staat je in nauw contact met het Transformatie Team Noord-Europa, het operationele team van NH Maastricht, Accenture en verschillende andere partijen zoals financiƫn en Onyx. We zijn op zoek naar een collega die verbeteringen in de operationele en administratieve processen signaleert en noemt.
Je hoofdverantwoordelijkheden zijn:
- Analyseren en oplossen van problemen in DFM / DWP en Voxel

Abonneren op RSS - Maastricht