Maastricht

Coördinerend Begeleider

Je bent begeleider én. Je coördineert het zorgproces rondom de cliënt. Je bewaakt de inhoud van het electronisch cliëntendossier en de afsprakenkaart.</p>Het appartementencomplex Merici ligt in het voormalig Ursuline klooster in hartje Maastricht. Op de 3e etage wonen 12 cliënten in hun eigen appartement waar zij hun individuele begeleidingsmomenten aangeboden krijgen. Daarnaast kunnen de cliënten gebruik maken van een gezamenlijke keuken, woonkamer en steunpunt. Er vinden regelmatig gezamenlijke activiteiten plaats.

De coördinerend begeleider moet:

F&B Medewerker | FT

Als F&B Medewerker sta je nauw in contact met onze gasten; jij zorgt dat het hen aan niets ontbreekt en je staat hen altijd te woord met een glimlach. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van onze gasten in het restaurant, maar je bent indien nodig ook werkzaam bij andere F&B outlets zoals Ontbijt, Meeting & Events, Roomservice en Minibar.

Housekeeping Medewerker | FT/PT - HH bv.

In deze functie ben je in dienst van Hendriks Hoteldiensten bv.

Wij zijn op zoek naar mensen die graag willen werken in de housekeeping van het 4* sterren hotel NH Maastricht. Je werkzaamheden zijn onder andere: het opmaken en verschonen van bedden, het stoffen en stofzuigen van de hotelkamers en het schoonmaken van meubilair en sanitair. Je houdt van aanpakken! Je weet te zorgen voor een schone omgeving in het hotel waar hotelgasten centraal staan. In deze functie ben je in dienst van Hendriks Hoteldiensten bv.

Abonneren op RSS - Maastricht