Utrecht

Contentspecialist Marketing & Personeel (interim)

Voor de Kamer van Koophandel zoekt Redactie & Co een contentspecialist Marketing & Personeel (interim). Je gaat complexe materie vertalen in praktische en aansprekende content voor ondernemers. Denk aan een reeks explainervideo’s over arbeidscontracten voor aanstaande werkgevers of laagdrempelige stappenplannen voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen verbeteren. Natuurlijk gebaseerd op SEO-analyses en data die je uit je netwerk en/of betrouwbare bronnen hebt gehaald. Je komt met verrassende nieuwe ideeën voor content (o.a.

hands-on communicatieadviseur (interim)

Voor de Gemeente Utrecht zoeken wij een hands-on communicatieadviseur. De vraag naar woningen is groot, de arbeidsmarkt groeit en de druk op de leefbaarheid en bereikbaarheid neemt toe. In het programma U-Ned werken het Rijk, de provincie Utrecht, de gemeente Utrecht en de grotere gemeenten uit de provincie (U10) samen aan maatregelen voor de regio Utrecht op het gebied van wonen, werken, bereikbaarheid en leefbaarheid.

Communicatieadviseur / business partner

Voor een scholengroep in de regio Utrecht zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur / business partner. Je gaat je bezighouden met het opstellen en realiseren van effectieve plannen voor de in- en externe communicatie. Verder geef je vorm en richting aan het strategisch communicatiebeleid in samenwerking met de verschillende interne stakeholders. Tevens verbeter je de merkherkenbaarheid en de kwaliteit van de communicatie. Daarnaast geef je vanuit jouw vakgebied communicatieadvies bij diverse projecten.

Abonneren op RSS - Utrecht