communicatie

Communicatieadviseur Ontwikkelbuurten

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Ontwikkelbuurten. Je gaat je bezighouden met de overkoepelende communicatie rondom de ontwikkelbuurten. Je staat in nauw contact met de verschillende communicatieadviseurs in de gebieden, overige collega's binnen het Communicatiebureau van de gemeente Amsterdam, de bestuursvoorlichter en het overkoepelend programmateam. Je zet de reeds gemaakte communicatiestrategie om naar een plan van aanpak en communicatiekalender.

Communicatieadviseur Duurzaamheid/ Buitengebied

Voor de gemeente Zundert zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Duurzaamheid/ Buitengebied. De gemeente is aangekomen bij de doorontwikkeling naar de ontwerp- en uitvoeringsfase voor de thema’s duurzaamheid en vitaal buitengebied. Zodoende ga je aan de slag voor de projecten; Regionale Energie Strategie, Warmtevisie, Zonnevisie, Regeling Reductie Energiegebruik en het Vitaal Buitengebied. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een communicatiestrategie en voor de regie op communicatie namens de verschillende overheden binnen het Vitaal buitengebied.

Communicatieadviseur Haven-Stad

Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Haven-Stad. Je gaat aan de slag met het actualiseren en uitvoeren van het huidige plan voor Haven-Stad: strategie, kernboodschap, mediaplan, uitvoering, kalender '20-'21. Je regisseert en coördineert de uitvoerende werkzaamheden. Je verzorgt de content voor de websites. Ook creëer je draagvlak, zowel bij in- als externe stakeholders, in relatie tot de organisatiedoelen.

Abonneren op RSS - communicatie