techniek

Teamleider Plaatwerkerij

Ondanks de huidige crisis gaat het in sommige sectoren buitengewoon goed, hierbij te denken aan de metaalsector en het vervaardigen van ventilatiesystemen en luchtreinigingssystemen voor openbare gebouwen. Een jong familiebedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel voert en energieneutraal produceert.

Een teamleider die een zeer moderne plaatwerkerij  kan aansturen, een persoon die een enorme passie heeft voor metaal en moderne productiemethoden. Wil jij ook werken in een vooruitstrevend, veelzijdig bedrijf en een mooie carrière voor de komende jaren? Hier is je droombaan!

Chauffeur Farmacie

Door de corona-crisis moeten veel farmaceutische producten van producent naar ziekenhuizen, apothekers en zorginstellingen vervoerd worden. Hierbij staan punctueel en zorgvulig werk centraal.

Een representatieve chauffeur die hoofdzakelijk binnenland maar ook soms naar het buitenland moet om medicijen en aanverwante artikelen te halen en te brengen.

Een chauffeur met enige jaren ervaring die of een rijbewijs B, maar nog liever C, heeft om GDP-vervoer te verrichten. CAO-beroepsgoederenvervoer.

Mooie logistieke job in metaalindustrie

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Meppel zijn we op zoek naar een aantal medewerkers met twee-rechterhanden.
Bij het logistieke bedrijf zijn een 10-tal medewerkers nodig die metaalproducten verzendgereed maken. 

In een team van 5 personen zorg je ervoor dat de producten op de juiste manier naar de bouwmarkt gaan. De werktijden zijn flexibel en de werkomstandigheden zijn buitengewoon goed. De werkruimte voldoet aan de nieuwe huidige eisen en is buitengewoon goed geoutilleerd.

SERVICE - SPECIALIST ( M / V )

Wil jij als service - specialist werktuigbouwkundige installaties onderdeel uitmaken van een ervaren en specialistisch team bij een van de grootste werkgevers van Nederland? En meewerken aan technisch uitdagende projecten op het gebied van service en onderhoud aan diverse werktuigbouwkundige installaties ?

Als service - specialist werktuigbouwkunde bij onze klanten:

JIJ WIL EEN CARRIERE SWITCH MAKEN !!!!!! DIT IS JE KANS !!!!

IPS-consult is hét adviesbureau voor arbeidsbemiddeling in de regio Overijssel - Drenthe - Gelderland. Wij hebben het grootste netwerk in de omgeving Overijssel - Drenthe - Gelderland en zijn gespecialiseerd in leuke banen, vooral met  een beroepsopleiding. Zoek je werk, een nieuwe functie neem dan contact met ons op.  Stuur je gegevens naar ons op, dan regelen wij het nodige voor je.

We gaan ervoor zorgen dat je als persoon op de juiste plaats komt, wij kennen als geen ander het bedrijfsleven in onze regio.

JIJ BENT TOE AAN EEN VOLGENDE STAP IN JE CARRIERE

IPS-consult is hét adviesbureau voor arbeidsbemiddeling in Overijssel - Drenthe - Gelderland. Wij hebben het grootste netwerk in Overijssel - Drenthe - Gelderland en zijn gespecialiseerd in leuke banen, vooral met  een beroepsopleiding. Zoek je werk, een nieuwe functie neem dan contact met ons op.  Stuur je gegevens naar ons op, dan regelen wij het nodige voor je.

We gaan ervoor zorgen dat je als persoon op de juiste plaats komt, wij kennen als geen ander het bedrijfsleven in onze regio.

Pagina's

Abonneren op RSS - techniek