zorg

Regioverpleegkundige | 24 uur

Gezondheidscentrum - Sociaal en flexibel werken in een gespecialiseerd gezondheidscentrum.  Je vak uitoefenen in de volle breedte voor een speciale doelgroep én de kennis vergroten van je collega’s. Deze rol past bij jou als je zelfstandig wil werken en je eigen tijd wil en kunt indelen. Kom met ons in contact en kom er meer over te weten.

Adviseur Learning and Development

Leren & Ontwikkelen - Leren van en met elkaar, dat is onze visie op leren bij Sherpa. Nieuwe leeractiviteiten opbouwen en uitvoeren. Ben jij opleidingskundige en heb je ervaring met het ontwerpen van praktijkleren en leerprogramma’s?
Wij hebben ruimte voor twee Adviseurs Learning & Development.  Kom met ons in contact en we vertellen je er alles over.

Begeleider Intensieve Zorg | Weekenden

IJssellaan 4 - Werk jij graag in de weekenden? Omdat je studie of gezin wilt combineren met werken? Dat kan nu op de IJssellaan.
Zowel plezier maken als structuur bieden, daar hou jij van en is wat cliënten met een ernstig meervoudige beperking nodig hebben. Je helpt kwetsbare mensen erachter te komen wat zij zelf kunnen in een omgeving waar zij zich veilig en thuis voelen. Past dit bij jou? Solliciteer dan direct of bel voor mee informatie. 
 

Begeleider nachtzorg

Nachtzorg - Werken in de nacht is bijzonder: er wordt een beroep gedaan op jouw inzicht en ervaring, het snel kunnen schakelen op wisselende situaties en het samenwerken binnen het team Nachtzorg. Wil je samen met ons de 24-uurszorg verder ontwikkelen en vind je samenwerking en feedback geven net zo vanzelfsprekend als de juiste ondersteuning aan cliënten bieden, dan ben jij degene die wij zoeken.

Abonneren op RSS - zorg