zorg

Begeleider | nachtzorg

Nachtzorg - Werken in de nacht is bijzonder: er wordt een beroep gedaan op jouw inzicht en ervaring, het snel kunnen schakelen op wisselende situaties en het samenwerken binnen het team Nachtzorg. Wil je samen met ons de 24-uurszorg verder ontwikkelen en vind je samenwerking en feedback geven net zo vanzelfsprekend als de juiste ondersteuning aan cliënten bieden, dan ben jij degene die wij zoeken.

Opleidingsplaats GZ psycholoog

Expertisecentrum - Werken en leren in de volle breedte van het gedragskundig vak. Wil jij jezelf ontwikkelen naar een GZ psycholoog en werken op het snijvlak van verstandelijk gehandicaptenzorg en psychiatrie?
Sherpa biedt samen met GGZ centraal een unieke opleidingsplaats voor een GZ psycholoog. Kom met ons in contact als je deel wilt uitmaken van een team met expertise en enthousiasme!

Begeleider | Verzorgende IG

IJssellaan 8 - Misschien denk je dat het werken met ouderen een rustige werkdag oplevert? Kom dan maar eens een dagje meewerken! Juist de veranderende zorgvraag biedt jou als Begeleider een variatie aan begeleiding, verzorging en heel veel plezier! Nieuwsgierig? Kom met ons in contact of solliciteer direct!

Begeleider | die houdt van dynamiek en met kinderen werken

Boemerang - Het is een uitdaging om samen, met een enthousiast (multidisciplinair) team, te puzzelen met de vraag wat een kind met een intensieve vraag nodig heeft om zoveel mogelijk tot ontwikkeling te komen! Wil jij dat ook? Lees dan verder, wellicht is een werkplek op één van onze groepen iets voor jou. 
Aan de hand van jouw expertise en het aantal uren dat je beschikbaar bent, wordt samen bekeken welke groep het best bij je past.

Abonneren op RSS - zorg