Articles from IPSconsult

Teamleider Plaatwerkerij

Ondanks de huidige crisis gaat het in sommige sectoren buitengewoon goed, hierbij te denken aan de metaalsector en het vervaardigen van ventilatiesystemen en luchtreinigingssystemen voor openbare gebouwen. Een jong familiebedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel voert en energieneutraal produceert.

Een teamleider die een zeer moderne plaatwerkerij  kan aansturen, een persoon die een enorme passie heeft voor metaal en moderne productiemethoden. Wil jij ook werken in een vooruitstrevend, veelzijdig bedrijf en een mooie carrière voor de komende jaren? Hier is je droombaan!

Chauffeur Farmacie

Door de corona-crisis moeten veel farmaceutische producten van producent naar ziekenhuizen, apothekers en zorginstellingen vervoerd worden. Hierbij staan punctueel en zorgvulig werk centraal.

Een representatieve chauffeur die hoofdzakelijk binnenland maar ook soms naar het buitenland moet om medicijen en aanverwante artikelen te halen en te brengen.

Een chauffeur met enige jaren ervaring die of een rijbewijs B, maar nog liever C, heeft om GDP-vervoer te verrichten. CAO-beroepsgoederenvervoer.

Mooie logistieke job in metaalindustrie

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Meppel zijn we op zoek naar een aantal medewerkers met twee-rechterhanden.
Bij het logistieke bedrijf zijn een 10-tal medewerkers nodig die metaalproducten verzendgereed maken. 

In een team van 5 personen zorg je ervoor dat de producten op de juiste manier naar de bouwmarkt gaan. De werktijden zijn flexibel en de werkomstandigheden zijn buitengewoon goed. De werkruimte voldoet aan de nieuwe huidige eisen en is buitengewoon goed geoutilleerd.

SERVICE - SPECIALIST ( M / V )

Wil jij als service - specialist werktuigbouwkundige installaties onderdeel uitmaken van een ervaren en specialistisch team bij een van de grootste werkgevers van Nederland? En meewerken aan technisch uitdagende projecten op het gebied van service en onderhoud aan diverse werktuigbouwkundige installaties ?

Als service - specialist werktuigbouwkunde bij onze klanten:

Allround - Medewerker ( ster ) Horeca

Opdrachtgever heeft aanvullende activiteiten op het gebied van horeca. 

Opdrachtgever zorgt dat bij uw gasten alle zintuigen worden verwend. Opdrachtgever is  een cateringbedrijf op niveau. We willen met iedere creatie een blijvende indruk achterlaten. Daarom kiezen we voor verse ingrediënten en bijzondere, pure gerechten.

Alles is mogelijk, zolang het maar fantastisch smaakt. Voor minder doen ze het niet. Ze werken zoveel mogelijk met biologische, maar in ieder geval seizoensgebonden producten en geven die net díe persoonlijke touch mee, die ze heel bijzonder maken.

Allround Schilder ( m / v )

Onze opdrachtgever is een gerenomeerd familiebedrijf wat al jarenlang tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers schilderwerkzaamheden verricht.

Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten:

Onderhoud:

  • Buitenschilderwerk
  • Gevel sauswerk
  • Binnenschilderwerk
  • Wand afwerking  Behang - Glasvezel - Sauswerk

Nieuwbouw:

  • Volledige nieuwbouw als ook verbouw

Renovatie:

Pagina's